Česká rada dětí a mládeže ocenila starosty. > Informace > Aktuality > Životní jubileum čestného předsedy KČT Jana Havelky.

Životní jubileum čestného předsedy KČT Jana Havelky.

21.6.2011

Jan Havelka při otevřření Muzea turistiky v Bechyni 2006Jan Havelka při otevřření Muzea turistiky v Bechyni 2006
Jan Havelka při otevřření Muzea turistiky v Bechyni 2006
březen 2008

Dlouholetý předseda Klubu českých turistů - významný partner FoS ČR, oslavil v minulých dnech jubilejní 75 narozeniny. Na zasedání vý boru KČT středočeské oblasti mu blahopřál jménem Folklorního sdružení ČR předseda Zdeněk Pšenica. Při této příležotosti poděkoval Janu Havelkovi, který řadu let zastával i funkci prezidenta Evropské asociace turistů, za dlouholetou spolupráci s Folklorním sdužením při organizován í společných akcí, rozvoje folklorní turistiky.

Čestný předseda ing. Jan Havelka se podílí každoročně na přípravě a organizaci řady společných akcí v České republice, při vzájemné propagaci činnosti obou organizací . Je aktivní i jako člen přípravných výborů Národních krojových plesů, Pažského jarmarkuai dalších významných akcí.

Jménem Folklorního sdružení ČR přejeme našemu příteli a spolupracovníkovi janu havelkovi mnoho tvůrčích sil, optgimismu a hlavně zdraví, aby se i nadále podílel na aktivitách npro KČT i naši spolupráci.

Folklorní sdružení ČR