Česká rada dětí a mládeže ocenila starosty. > Informace > Aktuality > Začala příprava 18. ročníku celostátní soutěže Zpěváček 2012

Začala příprava 18. ročníku celostátní soutěže Zpěváček 2012

17.12.2011

Ve Velkých Losinách se v pátek 16.12.2011 uskutečnilo zasedání Přípravného výboru celostátní soutěže dětských zpěváků lidových písní Zpěváček. V první části výbor projednal hodnocení letošního 17.ročníku, který byl z mnoha hledisek oceněn jako jeden z nejúspěšnějších. Přípravný výbor vyjádřil poděkování všem účastníkům, organizátorům a porotcům soutěží v místních a regonálních kolech i celostátním finále.

Členové výboru pak jednali o přípravách a organizaci dalšího ročníku soutěže Zpěváček 2012, jehož místní, městská a regionální kola budou probíhat od února do dubna 2012 a celostátní finále se uskuteční v Lázních Velké Losiny ve dnech 11.- 14. května 2012. Zasedání přípravného výboru řídil Zdeněk Pšenica , předseda FoS ČR, přítomen byl i starosta Velkých Losin Norbert Pfeffer, zástupci Lázní VelkéL Losiny, krajského úřadu Olomouckého kraje, pracovníci sekretariátu FoS ČR.

Směrnice k novému ročníku 2012 byly již distribuovány ve 12 čísle časopisu Folklor, rovněž jsou připraveny informační letáky. Propagace soutěže Zpěváček 2012 bude probíhat na veletrhu cestovního ruchu REGION TOUR v lednu v Brně a dalších akcích.

FoS ČR

Stránkování