Týden v ČRDM

30.10.2010

Milí přátelé ve sdruženích,

zasíláme Vám nejnovější informace z České rady dětí a mládeže (ČRDM):

1. Klíče pro život: Poslední dvě volná místa na školení Projektový manažer volnočasových aktivit

Duha – sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi nabízí poslední dvě volná místa na školení Projektový manažer volnočasových aktivit, které se koná v rámci projektu Klíče pro život. První část tohoto kurzu se uskuteční v termínu 5. – 7. 11. 2010. Druhá část bude realizována v lednu následujícího roku. Místem konání jsou Budišovice u Ostravy. Přihlásit se na tento seminář je možné do 1. 11. 2010 včetně. Další informace včetně přihlášky naleznete na internetové adrese http://www.duha.cz/klice.

2. Pozvánka na Setkání 2010

Rádi bychom Vás touto cestou pozvali na seminář s názvem Setkání, který již tradičně pořádá Česká rada dětí a mládeže. Jedná se o každoroční setkání zástupců sdružení dětí a mládeže se zástupci veřejné sféry. Setkání 2010 se uskuteční v pátek 10. 12. tohoto roku od 10:00 v prostorách Konírny Nostického paláce (Ministerstvo kultury, Maltézské nám. 1, Praha 1 – Malá Strana). Oficiální pozvánka Vám bude zaslána během listopadu.

Tým ČRDM

Česká rada dětí a mládeže

Senovážné náměstí 977/24

116 47  Praha 1