Česká rada dětí a mládeže ocenila starosty. > Informace > Aktuality > Prezentace FoS ČR na veletrhu Regiontour v Brně

Prezentace FoS ČR na veletrhu Regiontour v Brně

16.1.2013

Na 22. mezinárodním veletrhu turistických možností v regionech Regiontour a 23. mezinárodním veletrhu průmyslu cestovního ruchu – GO ve dnech 17. - 20. ledna 2013 na brněnském výstavišti se bude v rámci expozicí Regiontour opět prezentovat Folklorní sdružení ČR, ve stánku číslo 124 v pavilonu „P“.

Folklorní sdružení ČR jako tradiční vystavovatel veletrhu Regiontour má i letos svoji expozici ve spojeném stánku se Spolkem pro obnovu venkova ČR a již druhým rokem je součástí i expozice Národní sítě Místních akčních skupin České republiky, o.s. Stánek FoS ČR bude také – jako již několikrát předtím – jedním ze stanovišť tradiční soutěže pořádané Klubem českých turistů, která má za úkol návštěvníky provést celým pavilonem.

FoS ČR nabídne na veletrhu podrobné informace o letošních folklorních festivalech a akcích a činnosti Folklorního sdružení ČR. K dispozici bude skládačka – přehled akcí FoS ČR v roce 2013, informační letáky, pozvánky na významné festivaly a slavnosti, časopis FOLKLOR, propagační materiály souborů, prezentace www.folklornisdruzeni.cz, DVD a CD z členských festivalů a další materiály. Přitažlivým „exponátem“ bude Multimediální kiosek s ukázkami z festivalů a vystoupení souborů, který si mohou návštěvníci i sami vyzkoušet.

Folklorní sdružení ČR vnímá veletrh jako příležitost hned v úvodu nového roku prezentovat široké veřejnosti poslání a činnost největšího občanského sdružení zájemců o lidovou kulturu u nás. Je jediným z  vystavovatelů, který poskytne návštěvníkům komplexní přehled o folklorních festivalech, slavnostech, koncertech a akcích, prezentujících lidovou kulturu po celé České republice v roce 2013.

Na Regiontour naváže 24. - 27. ledna 2013 účast Folklorního sdružení ČR na veletrhu ITF SlovakiatourBratislava a 7. - 10. února 2013 Holiday World Incheba Praha, kde bude součástí expozice České centrály cestovního ruchu – CzechTourism.

Foto z roku 2012 O.Mánek

Kontakt: