Česká rada dětí a mládeže ocenila starosty. > Informace > Aktuality > Prezentace FoS ČR na veletrhu Holiday World v Praze

Prezentace FoS ČR na veletrhu Holiday World v Praze

7.2.2013

Folklorní sdružení ČR i letos představuje festivaly, slavnosti a činnost folklorních souborů na mezinárodním veletrhu cestovního ruchu Holiday World který probíhá ve dnech 7. až 10. února 2013 v areálu holešovického Výstaviště v Praze. Již tradičně naše prezentace probíhá v rámci expozice centrály českého cestovního ruchu CZECH TOURISM ve střední hale.

Veletrh cestovního ruchu HOLIDAY WORLD je nejvýznamnější akcí svého druhu nejen v České republice, ale i v regionu střední Evropy. Součástí je i 7. ročník gastronomického veletrhu TOP GASTRO & HOTEL a 18. ročníkem veletrhu GOLF SHOW.

V našem stánku návštěvníci obdrží informace o letošních folklorních festivalech a slavnostech, o soutěžích Zpěváček 2013, mohou si vyzvednout Kalendář akcí, časopis Folklor, zakoupit DVD a CD z některých festivalů.