Česká rada dětí a mládeže ocenila starosty. > Informace > Aktuality > Prezentace folkloru na Regiontouru v Brně

Prezentace folkloru na Regiontouru v Brně

9.1.2012

Prezentace folkloru na Regiontouru v Brně

Od 12. do 15.ledna představí Folklorní sdružení ČR letošní aktivity svých členských souborů a festivalů ve stánku č. 127 v pavilonu P, v rámci veletrhu cestovního ruchu REGION TOUR na Výstavišti v Brně.

Letos budeme startovat v Brně na Regiontouru a veletrhu GO a to od 12. do 15. ledna 2012 na Výstavišti v Brně. Stánek Folklorního Sdružení ČR budete moci navštívit v pavilonu P a to každý den od 9:00 do 18.00 . Spolu  vystavovatelem je jako v minulých letech Spolek pro obnovu venkova a nově také Národní síť Místních akčních skupin. Mimo to, se bude FoS ČR prezentovat i v expozici agentury CzechTourism.

Jako obvykle, folklorní aktivity jednotlivých regionů budou představeny v rámci prezentací všech krajů ČR.

V rámci veletrhu proběhne již tradičně křest Kalendáře akcí a folklorních slavností na rok 2012, soutěž o předplatné časopisu Folklor. Návštěvníci se mohou těšit v našem stánku rovněž na multimediální ukázky z bohatého archivu FoS ČR.

Po Brněnské výstavě následuje naše prezentace v rámci expozice CzechTourismu na veletrhu ITF Slovakiatour v Bratislavě ve dnech 19. - 22. 1. 2012.

Maratón veletrhů cestovního ruchu završíme taktéž jako hosté expozice CzechToutismu na veletrhu Holiday World 9. - 12. 2. 2012 v Praze.

Ondřej Mánek