Česká rada dětí a mládeže ocenila starosty. > Informace > Aktuality > Prezentace FoS ČR na veletrhu RegionTour v Brně

Prezentace FoS ČR na veletrhu RegionTour v Brně

13.1.2014

Na mezinárodním veletrhu turistiky Regiontour a GO ve dnech 16. - 19. ledna 2014 na brněnském výstavišti se bude opět prezentovat Folklorní sdružení ČR. Jako tradiční vystavovatel veletrhu Regiontour má i letos svoji expozici ve spojeném stánku č. 35 v pavilonu P se Spolkem pro obnovu venkova ČR a již druhým rokem je součástí i expozice Národní sítě Místních akčních skupin ČR.

Folklorní sdružení nabídne na veletrhu informace o letošních folklorních festivalech a akcích i činnosti členských souborů. K dispozici bude skládačka – přehled akcí FoS ČR v roce 2014, informační letáky, pozvánky na významné festivaly a slavnosti. Rovněž informace o akcích v oblasti lidové architektury.

Folklorní sdružení ČR vnímá veletrh jako příležitost v úvodu do nové sezony prezentovat veřejnosti poslání a činnost občanského sdružení zájemců o lidovou kulturu u nás.

Kontakt:

Folklorní sdružení ČR