Pozvánky, anonce

Tradiční, tentokrát jubilejní, 60. Moravský ples v Praze se uskuteční v sobotu 20. února ve všech prostorách Národního domu na Smíchově. Začátek je v 19:30. Představí se na něm řada folklorních souborů, sborů, muzik a krúžků z Moravského Slovácka, Valašska a Hané.

K tanci ve Velkém sále bude hrát Dechová hudba Podlužanka, v dalších sálech a prostorách se představí cimbálové muziky Slováckého krúžku v Praze, CM Žandár, Valašská muzika Kyčera, CM Jaroslava Čecha.
Nebude chybět Moravská beseda, Půlnoční zpívání mužských sborů.

Tancovat a zpívat budou členové souborů Slovácký soubor  KYJOV,  KLAS z Kraslic, HUŠTĚNOVJANÉ a Muzejní spolek z Huštěnovic, CHASA PRUŠÁNKY, FS HROZÉNKA, KORDULA z Velkých Bílovic, Slovácký krúžek SVATOBOŘICE-MISTŘÍN, Soubor LÚČKA, CHASA Němčičky, Valašský soubor KRUŠPÁNEK z Prahy, Mužský sbor ROHATEC,  Hanáci v Praze, Mužský sbor a ZPĚVULENKY Sl. krúžku v Praze, Slovácké krúžky z Brna a Bratislavy a další....

Předprodej vstupenek v Národním domě na Smíchově od 12:00 do 17:00, telefon 773 114 282773 114 282,            773 114 282773 114 282

Stránkování

12 3 4 5 6 7 8 9 10 >> >

3.12.2015 Adventní koncerty

V rámci spolupráce s agenturou Orange Vám posílám zajímavou nabídku svátečních akcí k Vaší pozornosti. Vše viz níže.
S úctou a pozdravem Zdeněk Tofel. více

21.11.2015 Pozvánka na Balkánský večer s tanečním seminářem

Balkán tančí a ty s ním - balkánský večer s tanečním seminářem.

Srdečně Vás zveme na kulturně-společenský večer s balkánským folklorem.
Na pořadu večera bude:

Jižní Město hraje, zpívá, tancuje so, 21.11.2015 000-2359
7.11.2015 60. výročí založení - výstava

U příležitosti oslav 60. výročí založení více

7.11.2015 Otevírací doba Valašského muzea v přírodě v Rožnově p. R. 11/2015

Dobrý den, dovolujeme si Vás informovat o aktuální otevírací době muzea: více