Česká rada dětí a mládeže ocenila starosty. > Informace > Aktuality > Petici podepsalo již 16 183 občanů a míří do Sněmovny

Petici podepsalo již 16 183 občanů a míří do Sněmovny

31.10.2011

Petici podepsalo již 16 183 občanů a míří do  Sněmovny

Dne 30. října končí sbírání odpisů pod petici „Ano charitě“. V tuto chvíli ji podepsalo 16 183 lidí, a to i přesto, že ji petiční výbor, složený se zástupců prestižních neziskových organizací a nadací, vyhlásil teprve před měsícem.

Petici předají představitelé petičního výboru do rukou Miroslavy Němcové, předsedkyně Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR, v úterý 1. listopadu v 10.30 hod. v prostorách kanceláře předsedkyně Sněmovny. Svoji účast na akci přislíbili Václav Krása, předseda Národní rady osob se zdravotním postižením ČR, Zdeněk Pšenica, předseda Folklorního sdružení ČR, Taťána Kudějová, ředitelka Nadace Taťány Kuchařové – Krása pomoci, Zuzana Baudyšová, předsedkyně správní rady Nadace Naše dítě, a další představitelé neziskového sektoru.

Více na www.AnoCharite.cz

Za petiční výbor:

Václav Krása, předseda Národní rady osob se zdravotním postižením ČR Daniel Dvořák, ředitel Národního divadla Brno Zdeněk Pšenica, předseda Folklorního sdružení České republiky Taťána Kuchařová, předsedkyně správní rady Nadace Taťány Kuchařové - Krása pomoci