Česká rada dětí a mládeže ocenila starosty. > Informace > Aktuality > Den otevřených dveří na Folklorním sdružení ČR

Den otevřených dveří na Folklorním sdružení ČR

23.12.2010

Včera pořádalo Folklorní sdružení ČR Odpoledne otevřených dveří, předvánoční setkání pracovníků a členů FoS ČR, které má za sebou další rok plodné a intenzívní práce. Zastavilo se i mnoho spolupracovníků, přátel a příznivců sdružení.

Předsedovi FoS ČR Zdeňku Pšenicovi a jeho týmu přišli popřát k novému roku Radim Uzel, předseda SPRSV, Jaroslav Müllner, ředitel sekretariátu předsedy Senátu PČR, Jiří Vačkář, vrchní ředitel Ministerstva pro místní rozvoj ČR, Josef Vyprachtický, starosta Junáků, Jiří Štolba, výkonný ředitel Literárních novin, Slávek Hrzal, ředitel Dětské tiskové agentury, Nikolaj Dedulea, předseda Svazu Rumunů v ČR, Pavel Poledňák z PART agency a další sympatizanti FoS ČR.

Pro Zdeňka Pšenicu, který žije jenom pro Folklorní sdružení, to byl očividně šťastný den. Pro zaměstnance sekretariátu a nejbližší spolupracovníky měl připravená výstavní tabla s poděkováním za jejich neúnavnou práci ve sdružení.

Všichni v sekretariátu pracují po celý rok aniž by počítali hodiny, bez volných víkendů a svátků. Chci, aby věděli, že si toho vážím, bez nich bych nebyl nic,“ řekl všem spolu s přáním štěstí a zdraví do dalšího roku.

Připojuji se s přáním radostných vánočních svátků, naplněných láskou a porozuměním. Vám i Vašim blízkým přeji hodně úspěchů a vyplněné sny v novém roce 2011.

Vlasta Cibulová v. r.

poradce předsedy