Česká rada dětí a mládeže ocenila starosty. > Informace > Aktuality > Nejnovější informace z České rady dětí a mládeže

Nejnovější informace z České rady dětí a mládeže

14.2.2009

Milí přátelé ve sdruženích,
zasíláme Vám nejnovější informace z České rady dětí a mládeže:

V tomto období nastává nejvyšší čas na podání návrhů na udělení Ceny Přístav. Cenu Přístav uděluje každoročně Česká rada dětí a mládeže dobrovolným i profesionálním zástupcům samosprávy a státní správy na místní a regionální úrovni za podporu mimoškolní práce s dětmi a mládeží. Návrhy mohou podávat občanská sdružení dětí a mládeže, domy dětí a mládeže (střediska volného času), školní družiny či školní kluby. Navrhovatelé musí být alespoň tři. Uzávěrka letošních nominací je 15. dubna. Návrh musí být podán písemně na adresu ČRDM. Podrobnosti o letošním ročníku a o Ceně Přístav obecně naleznete na internetové adrese http://www.adam.cz/clanek-2009020026-cena-crdm-pristav-nejvyssi-cas-k-nominaci.html

1. Rádi bychom Vás také upozornili na blížící se uzávěrku soutěže Má vlast v srdci Evropy (Poznej ji a chraň). Přihlásit svůj projekt nebo podávat nominace můžete do 28. února 2009. Cílem soutěže je motivovat zejména mladou generaci k péči o kulturní dědictví. Jestliže je ve Vašem okolí někdo, kdo pečuje o kulturní dědictví či o zachovávání historických tradic, zkuste jej nominovat na tuto cenu. Vypisovatelem soutěže je Památková komora ve spolupráci s Českou radou dětí a mládeže a Asociací NNO v České republice. Podrobnosti jsou k dispozici na internetové adrese http://www.crdm.cz/download/mailing/20090206/TZ-Ma-vlast.pdf

S pozdravem a přáním hezkého dne

Lucie Celbová /manažerka komunikace a PR/ a tým ČRDM

Česká rada dětí a mládeže
Senovážné náměstí 977/24
Tel.: 234 621 210, 234 621 209