Česká rada dětí a mládeže ocenila starosty. > Informace > Aktuality > Návrhy na ocenění významných členů a příznivců FoS ČR

Návrhy na ocenění významných členů a příznivců FoS ČR

15.6.2010

Návrhy na ocenění významných členů a příznivců Folklorního sdružení České republiky u příležitosti 20. výročí vzniku organizace

Vážení přátelé,

v letošním roce slaví Folklorní sdružení České reubliky 20 let od svého založení. Výbor chce toto výročí připomenout na setkání vedoucích souborů a ředitelů folklorních festivalů ve dnech 20. – 21. listopadu 2010 v Praze. Na tomto setkání bychom rádi ocenili významné členy a příznivce našeho hnutí. Nabízíme vám možnost navrhnout na ocenění významné členy vašeho souboru, organizátory festivalu, ale i další osobnosti, které dlouhodobě výrazně pomáhají vašemu souboru nebo festivalu. Návrhy zasílejte písemně na sekretariát Folklorního sdružení ČR, Senovážné náměstí 24, 116 47 Praha 1, nejpozději do 30. června 2010. K podání návrhu můžete použít přiložený formulář.

Jiří Pokorný v.r.                                Zdeněk Pšenica v.r.

tajemník Folklorního sdružení ČR        předseda Folklorního sdružení ČR

Návratka v příloze