Česká rada dětí a mládeže ocenila starosty. > Informace > Aktuality > Jarmila Šuláková zpívala v Kozlovicích

Jarmila Šuláková zpívala v Kozlovicích

1.7.2009

V rámci Pivovarských úterků se v Kozlovicích poslední červnový uskutečnil program s Jarmilou Šulákovou, skupinou Fleret a cimbálovou muzikou Kovalíček.

„Pivovarské úterky jsou tradiční akcí Valašského pivovaru v Kozlovicích, kdy vždy poslední úterý v měsíci je věnováno určitému tématu, nebo je pozván zajímavý host,“ prozradila produkční  pořádajícího Relaxu  Simona Grznárová, který akci připravil společně s obcí Kozlovice.

„Však o vystoupení Jarmily Šulákové byl veliký zájem, proto jsme setkání uspořádali v sále místního obecního úřadu, kde je vyšší kapacita než v sousedním pivovaru,“ doplnila referentka.
O úvod večera, kterým provázel Zdeněk Tofel, se postarala Jarmila Šuláková (která na konci června oslavila osmdesát let) s Fleretem. Protagonisté nabídli přítomným své největší hity, které posluchače v některých okamžicích strhly ke skandovanému potlesku. Šuláková pak v besedě se Zdeňkem Toflem vzpomínala na své hudební začátky. „Ke zpěvu jsem měla blízko, protože moje maminka uměla krásně zpívat,“ řekla divákům Šuláková.

Divákům se následně představila cimbálová muzika Kovalíček, která si připomíná deset let od svého vzniku a při této příležitosti pokřtila své profilové CD, když kmotrem byla Jarmila Šuláková. Kovalíček je ostravská cimbálová muzika, kterou v Mariánských horách založil její umělecký vedoucí Zdeněk Tofel.

Převzato z www.fm.denik.cz/kultura_region/osmdesatileta-jarmila-sulakova-nadchla-kozlovice.html

Autor Tomáš Machálek

Foto Jiří Janda