Česká rada dětí a mládeže ocenila starosty. > Informace > Aktuality > Informace z České rady dětí a mládeže

Informace z České rady dětí a mládeže

4.7.2008

Týden v ČRDM

Zapojte se do kampaně „Evropa mladýma očima!“

Kampaň „Evropa mladýma očima“ byla vyhlášena na počest a podporu předsednictví České republiky Radě Evropské Unie, které se uskuteční v první polovině roku 2009. Hlavním vyhlašovatelem je MŠMT ve spolupráci s ČRDM a SPDDM. Cílem kampaně je poskytnout rámec pro tradiční i speciální akce, které budou organizovány nestátními neziskovými organizacemi dětí a mládeže, školami a školskými zařízeními pro zájmové vzdělávání. Organizátoři vybraných projektů budou moci při realizaci využít oficiálního loga, motta a hesla kampaně, nad vybranými akcemi poté převezme záštitu samotné MŠMT.

Internetový server www.adam.cz se stal hlavním mediálním partnerem projektu.

Přihlášku a bližší informace o projektu „Evropa mladýma očima“ naleznete na

http://www.msmt.cz/mladez/kampan-evropa-mladyma-ocima, více sdělí také Bc. Tomáš Kubík

z MŠMT na e-mailu .

Internetový server www.adam.cz má novou grafiku!

Od dnešní půlnoci má internetový server www.adam.cz provozovaný Českou radou dětí a mládeže zcela novou grafickou podobu. Nový ADAM je výsledkem druhé fáze modernizace, která začala již minulý rok.

Informace ze světa pojištění

Znovu připomínáme, že dne 10. 7. 2008 proběhne třetí uzávěrka kvartálního termínu k pojištění obecné odpovědnosti za škodu dobrovolného pracovníka (nad rámec paušálního pojištění) s platností od 1. 7. 2008.

Více informací na e-mailu .

Krásné léto přeje

Jana Šedivcová a tým ČRDM

Česká rada dětí a mládeže

Senovážné náměstí 977/24