Česká rada dětí a mládeže ocenila starosty. > Informace > Aktuality > Folklorní sdružení ČR a Asociace kuchařů a cukrářů ČR podepsali Memorandum o vzájemné spolupráci

2.6.2012

Na Zámku Mikulov se konal 2. června 2012 XXI. Reprezentační ples Asociace kuchařů a cukrářů ČR, na kterém se podílelo i Folklorní sdružení ČR.

V úvodu této společenské akce po slavnostním zahájení podepsali na pódiu představitelé obou organizací - prezident AKC ČR Miroslav Kubec a předseda FoS ČR Zdeněk Pšenica - Memorandum o vzájemné spolupráci mezi Asociací kuchařů a cukrářů ČR a Folklorním sdružením ČR. U podpisu byli přítomni viceprezident AKC ČR František Buchal, manažerka AKC ČR Zuzana Albrechtová a generální sekretář zahraničních vztahů FoS ČR Jarmila Mrnuštíková.

Spolupráce AKC ČR a FoS ČR se datuje od roku 1997 a za tu dobu se rozrostla do mnoha podob. Obě organizace jsou si svým zaměřením přirozenými partnery a vzájemně si poskytují užitečnou pomoc při pořádání svých akcí. V memorandu jsou zakotveny okruhy vzájemné spolupráce na poli propagace, zahraničních vztahů, v oblasti gastronomie na folklorních festivalech i organizační a materiální podpory. Podepsání dokumentu je vyvrcholením dlouhodobého partnerství obou organizací a impulzem pro zintenzívnění vzájemných vztahů v dalším období.

2.6.2012, Folklorní sdružení ČR

P.L.