Česká rada dětí a mládeže ocenila starosty. > Informace > Aktuality > Dnes končil největší veletrh cestovního ruchu Regiontour Brno 2010

Dnes končil největší veletrh cestovního ruchu Regiontour Brno 2010

17.1.2010

Foto Svetozár Plesnik

Dnes v Brně zkončil největší veletrh cestovního ruchu Regiontour. V rámci tohoto veletrhu mělo Folklorní sdružení ČR účast u dvou stánků. Jedním byl stánek České centrály cestovního ruchu a druhý byl v součinnosti se Spolkem pro ochranu venkova. Obě expozice byly velmi kladně hodnoceny nejen odbornou veřejností ale i dalšími návstěvníky, kterým brněnské výstavistě patřilo po tuto sobotu a neděli.

Největší pozornosti návštěvníků se těšil Kaleidoskop Jižní Moravy a Vysočiny. Tradičně se návstěvníci těšili na skládačku FoS ČR a nově vydaný Kalendář folklorních akcí 2010.

Také byla velice ceněna soutěž Klubu českých turistů, která probíhala po celou dobu veletrhu.

Folklorní sdružení ČR by touto cestou chtělo poděkovat všem, kteří zaštítili stánek FoS ČR v Brně.

Rovněž již nyní upozorňujeme na blížící se veletrh Holiday World 2010, který se uskuteční ve dnech 4.-7. února v Praze-Holešovicích a kde bude mít opět Folklorní sdružení své zastoupení u stánku.

Folklorní sdružení ČR