Česká rada dětí a mládeže ocenila starosty. > Informace > Aktuality > Členské příspěvky festivalů 2013 -dopis ředitelům festivalů

Členské příspěvky festivalů 2013 -dopis ředitelům festivalů

13.1.2013

Soubor:
příloha_b_dopis_reditele_festivalu.doc
Formát:
doc
Velikost:
179kB

Vážení představitelé festivalů,s časopisem Folklor si Vám dovolujeme zaslat složenku k úhradě členského příspěvku festivalu spojeného s poplatkem OSA na rok 2013. Na základě podepsané Hromadné licenční smlouvy mezi Ochranným svazem autorským a FoS ČR zůstává poplatek OSA na rok 2013 pro naše členské festivaly a slavnosti ve stejné výši jako v předcházejících letech,

tj. 7.750,- Kč a pro festivaly pod hlavičkou IOV je to částka 8.750,- Kč.

Prosíme o úhradu do konce února 2013. Na složence ve zprávě pro příjemce uveďte název festivalu a při bezhotovostní platbě zašlete současně na FoS ČR mailem (e-mail: ) avízo o platbě s uvedením názvu festivalu.

Bankovní spojení FoS ČR:

Komerční banka, a.s. Praha 1

Účet č. 50631-011/0100

Variabilní symbol: 0000000130

Specifický symbol = IČO

Zpráva pro příjemce: název festivalu

Vážení přátelé, dovolujeme si Vás zároveň požádat: po skončení festivalu zašlete           na FoS ČR seznam účinkujících a jejich repertoárové listy. Tyto dokumenty má FoS ČR ze smlouvy povinnost za své členské festivaly předkládat OSA.

Děkujeme a s přáním pevného zdraví, štěstí, osobní pohody a pracovních úspěchů po celý rok 2013 Vás srdečně zdraví a těší se na další spolupráci pracovníci sekretariátu FoS ČR.

Bedřiška Mikundová v.r.

sekretariát FoS ČR