68. MFS Gorolski święto

31.7. - 2.8.2015
Místo
Jablunkov

Zaproszenie/Pozvánka - Ho! Ho! Ho! Na Gorola Wio!

Szanowni Państwo, Drodzy Przyjaciele,    W imieniu Miejscowego Koła Polskiego Związku Kulturalno – Oświatowego w Jabłonkowie serdecznie zapraszam na 68. Międzynarodowe Spotkania Folklorystyczne „Gorolski Święto”, które odbędą sią w dniach 31.07 - 02.08.2015r. w Jabłonkowie.    W załączniku przesyłam materiały programowe. Szczegóły znajdą Państwo pod adresem: http://gorolskiswieto.cz.                            Pozdrawiam serdecznie   Leszek Richter Komitet Organizacyjny „Gorolskigo Święta” MK PZKO Jabłonków tel. stac.: , kom.: , e-mail: http://www.gorolskiswieto.cz   Vážení přátelé,    Jménem Místní skupiny Polského kulturně-osvětového svazu v Jablunkově Vás srdečně zveme na 68. Mezinárodní folklorní setkání „Gorolski Święto”, které se uskuteční ve dnech 31. července – 02. srpna 2015 v Jablunkově.    V příloze zasílám program slavností spolu s vybranými doprovodnými akcemi. Podrobnosti najdete na adrese: http://gorolskiswieto.cz.
Leszek Richter Organizační výbor „Gorolskigo Święta” MS PZKO Jablunkov tel.: , mobil: , e-mail:

MFS Gorolski świeto

• 31.7.2015 68. MFS Gorolski święto